CERTIFICIRANJA

Flexible Steel Certificiranje

31. svibnja. 2024. Rijeka, Hrvatska

Flexible Steel se sastoji od kombinacije više metoda raznih stručnjaka. Jon Engum je upotrijebio najbolje metode velikih majstora borilačkih vještina, FMS sustava Gray Cooka (Functional Movement Systems), znanje Pavela Tsatsoulina, spojio ih s vlastitim tehnikama i kreirao metodu koja će pomoći vama i vašim vježbačima.

Učenje Flexible Steel “body hacking” sustava će vam omogućiti proslijeđivanje na vaše vježbače trening strategija koje garantiraju rezultate u realnom vremenu i omogućiti probijanje platoa u njihovoj snazi i fleksibilnosti.

SFB StrongFirst Bodyweight Certificiranje

1. - 2. lipnja 2024. Rijeka, Hrvatska

StrongFirst je razvio vlastitu metodu sistematizirajući učenja najboljih trenera i sustava iz različitih disciplina, organiziranu u logičan, jednostavan sustav za postizanje vrhunskih rezultata u treningu snage. StrongFirst Bodyweight Instruktorsko Cerrtificiranje će vas naučiti kako da upotrijebite koncentrirano znanje na nekoliko najučinkovitijih bodyweight vježbi za postizanje kvalitetnog treninga snage bilo kad, bilo gdje.

SFL StrongFirst Barbell Certificiranje

30. kolovoz. - 1. rujan 2024. Rijeka, Hrvatska

StrongFirst Barbell Certificiranje je jedna od najkvalitetnijih edukacija za trenere. Naučit ćete se kvalitetno i sigurno služiti šipkom te još važnije, naučit ćete sustav i metodiku podučavanja kako bi to isto znanje stručno mogli prenijeti svojim vježbačima.

SFG StrongFirst Kettlebell Certificiranje

rujan 2024. Rijeka, Hrvatska

StrongFirst Kettlebell Certificiranje je jedna od najkvalitetnijih kettlebell edukacija na svijetu koja je postavila visoke standarde za trenere koji koriste girju. Svi treneri koji se u Hrvatskoj smatraju autoritetima na području kettlebell treninga su prošli kroz StrongFirst Kettlebell Certificiranje.